Hoofdgerechten met geitenkaas

pasta met Bettine geitenkaas & pompoensaus

bereidingstijd

30 minuten

ingrediënten

voor 4 personen:

800 gram pompoenblokjes (vers of pompoenblokjes uit de diepvries)
250 ml kookroom
300 g penne
300 g Bettine geitenkaas naturel
2 handjesvol verse platte peterselie

keukenspullen

bereiden

Een (vegetarisch) feel good recept. Dat hebben we stiekem allemaal weleens nodig, juist nu de 'R' alweer een tijdje in de maand zit. Heb jij tijdens deze maanden ook weleens van die dagen dat je je aanpast aan het weer; somber en druilerig? Dan hebben wij hier toch even een fijn recept voor je, ben je zo uit die winterdip! Want oh wat is dit lekker!
Deze pasta met pompoensaus en geitenkaas zet je ook nog eens binnen een half uur op tafel. 
Loopt bij jou het water al in de mond? Bij ons in ieder geval wel!!

Breng in een pan ruim water aan de kook en kook hierin de pompoenblokjes gaar. 
Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
Wanneer de pompoenblokjes gaar zijn, afgieten en mengen met de kookroom, de helft van de geitenkaas en een snuf peper en zout. Voeg dit alles in een blender en meng dit tot een gladde saus. Giet vervolgens de penne af en zet de pan terug op het vuur. Roer hier de pompoensaus doorheen.
Verdeel de penne over de borden en maak af met de rest van de geitenkaas en de peterselie.
Eet smakelijk!

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje