Amuses en hapjes met geitenkaas

paprikaatjes gevuld met geitenkaas

bereidingstijd

20 minuten

ingrediënten

  • 125g Bettine spread naturel
  • 2 oranje paprikaatjes (Fred&Ed bijvoorbeeld)
  • 2 rode paprikaatjes (Fred&Ed bijvoorbeeld)
  • Broodkruim
  • 2el verse bieslook (gehakt)
  • 4tl olijfolie
  • Peper

keukenspullen

  • Mes
  • Bakplaat
  • Snijplank

bereiden

Verwarm de oven voor op 180⁰C. Was de paprikaatjes. Snijd ze in de lengte door de helft. Verwijder de zaadjes. Leg de paprikaatjes op een bakplaat en besprenkel ze met 2tl olijfolie. Smeer de geitenkaas spread in de paprikaatjes. Druk ze vervolgens even met de kaaskant in de broodkruim. Besprenkel de paprikaatjes met de laatste 2tl olijfolie en zet ze ongeveer 10 minuutjes in de oven. Garneer ze tot slot met de gehakte bieslook en met wat gemalen peper.   

Gratis Geitenkaas recepten-boekje