Voorgerechten met geitenkaas

lauwwarme geitenkaas omwikkeld met serranoham, op een frisse salade

bereidingstijd

15 minuten

ingrediënten

Per portie:

  • Bettine Blanc
  • Gemengde sla
  • Serrano ham
  • Aardbeien
  • Balsamicodressing
  • Platte peterselie

keukenspullen

bereiden

Snijd de geitenkaas in plakjes en verpak deze in de serranoham. Verwarm het kaaspakketje in een sauteuse. Was en droog de sla en leg dit op het bord. Snijd de aardbeien in een waaiervorm en garneer de salade. Breng de salade op smaak met balsamicodressing. Leg op de salade de geitenkaas met serranoham. Maak het gerecht af met platte peterselie.

Bij het Turfschip in Etten-Leur kun je genieten van Bettine geitenkaas!

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje