Salades met geitenkaas

kip maaltijdsalade met mango en geitenkaas

bereidingstijd

15 minuten

ingrediënten

  • 125g Bettine geitenkaas naturel
  • 150g kipfilet
  • 150g rucola slamelange
  • 1 mango
  • 1 citroen
  • 4 el olijfolie
  • Pijnboompitten, handvol
  • Peper en zout

keukenspullen

  • Keukenmes

bereiden

Snijd de kip in reepjes. Grill deze reepjes circa 10 minuten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan. Snijd de mango in stukken. Meng de olijfolie met het sap van de citroen voor de dressing, breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de rucola slamelange en verdeel deze over twee borden. Verdeel de kipreepjes, mango, pijnboompitten en Bettine geitenkaas naturel over de salade. 

Tip: Ook lekker met Bettine geitenkaas saladebolletjes

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje