Voorgerechten met geitenkaas

groentengebakje met bettine geitenkaas

bereidingstijd

20 minuten

ingrediënten

Ingrediënten voor 1 stuks

Bettine geitenkaasspread  naturel (bakje 125 gram)
1 avocado
1/2 komkommer, in plakjes
Cherrytomaten, gesneden
Koriander
1 kleine rode ui, in plakjes gesneden
Citroensap
Gesneden lente-ui voor garnering

keukenspullen

bereiden

En zo maak je het:
Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Snijd de ene helft in kleine blokjes en pureer de andere helft in een kom of een blender met een scheutje citroensap.
Bekleed de bodem van een ringvorm met een laag komkommerplakjes en voeg een laag rode ui, een laag gesneden tomaten en een laag gesneden avocado toe. Herhaal dit proces, druk op elke laag totdat je bij de rand van de ring bent.
Verwijder de ringvorm voorzichtig. Strijk met een spatel de Bettine geitenkaasspread voorzichtig op de bovenkant en zijkanten van het salade gebakje, net zoals je zou doen voor het glazuren van een cake. Het gebakje moet volledig bedekt zijn met een laag spread.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje