Voorgerechten met geitenkaas

gevulde avocado met geitenkaas

bereidingstijd

15 minuten

ingrediënten

  • 50g Bettine saladebolletjes naturel 
  • 1 avocado
  • 1 bosui
  • 10g walnoten
  • 25g cherrytomaten 
  • 2g zwarte olijven
  • Tuinkers
  • Peper en zout

keukenspullen

bereiden

Snijd de avocado doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees voorzichtig met een lepel uit de schil. Snijd de olijven, bosui en tomaten in kleine stukjes. Hak de walnoten fijn. Meng de olijven, bosui, tomaten en walnoten met het vruchtvlees van de avocado. Strooi de saladebolletjes erbij en schep nog eens goed door. Breng op smaak met peper en zout. Vul de avocadoschillen met het avocado mengsel en garneer met tuinkers.

Tip: Besprenkel de avocado met citroensap om verkleuring tegen te gaan.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje