Hoofdgerechten met geitenkaas

gepofte zoete aardappel met geitenkaas

bereidingstijd

50 minuten

ingrediënten

  • 100g Bettine geitenkaas saladebolletjes naturel
  • 4 grote zoete aardappelen
  • 25g rucola slamelange
  • 1el olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • Peper en zout

keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

bereiden

Verwarm de oven voor op 180ºC. Maak de sla aan met de olijfolie en peper en zout. Plaats de aardappelen in de oven gedurende circa 45 minuten. Snijd de aardappelen voor de helft in. Leg op ieder bord een zoete aardappel. Verdeel hier vervolgens de salade over. Strooi over de zoete aardappelen de Bettine geitenkaas saladebolletjes. Besprenkel de aardappelen met balsamicoazijn. 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje