Hoofdgerechten met geitenkaas

gepofte aardappel met geitenkaassaus

bereidingstijd

30 minuten

ingrediënten

  • 125g Bettine geitenkaas spread kruiden
  • 4 aardappelen 
  • Bieslook, handvol
  • Aluminiumfolie

keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Barbecue

bereiden

Verpak de aardappelen in aluminiumfolie. Leg de aardappelen op de barbecue en pof deze circa 25 minuten met de deksel op de barbeque. Controleer of de aardappel goed is, door er een prikker in te steken. Wanneer de prikker gemakkelijk door de aardappel heen prikt is deze goed. Haal het aluminiumfolie eraf en snijd de aardappelen diep in. Vul de aardappelen met de Bettine geitenkaas spread kruiden. 

Tip: Ook lekker met zoete aardappelen

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje