Amuses en hapjes met geitenkaas

bruschetta met geitenkaas spread

bereidingstijd

30 minuten

ingrediënten

  • 125 gram Bettine geitenkaasspread kruiden
  • 1 stokbrood
  • 2 tomaten
  • 1/2 komkommer
  • 1 rode ui
  • 1 gele paprika
  • 1 bosui
  • knoflook
  • olijfolie
  • basilicum blaadjes, handvol 
  • peper en zout

keukenspullen

  • Mes
  • Snijplank
  • Oven
  • Kom

bereiden

Verwarm de oven voor op 160°C. Snijd het stokbrood in sneetjes. Besprenkel de broodjes met olijfolie en smeer ze in met knoflook. Plaats de broodjes voor circa 15 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd ondertussen de tomaten, komkommer, paprika, ui, bosui en basilicumblaadjes in kleine stukjes. Doe deze ingrediënten in een kom en meng met 3 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Laat de broodjes 10 minuten afkoelen. Wanneer deze zijn afgekoeld, smeer een goede laag Bettine geitenkaas spread kruiden op de broodjes. Verdeel het groentemengsel over de broodjes.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje