Ontbijt en lunch met geitenkaas

broodjes met geitenkaas

bereidingstijd

15 minuten

ingrediënten

Rosbief geitenkaas

  • Bettine geitenkaasspread Honing
  • Bettine geitenkaas bolletjes Naturel
  • Donkerbruin broodje
  • 2 plakken rosbief
  • Rucola
  • Rode ui ringen
  • Handjevol tuinkers
  • Geroosterde pijnboompitten
  • Peper & zout
  • Honingmosterd tijm dressing
     

Ei, ham & geitenkaas

  • Bettine geitenkaasspread Naturel
  • Broodje
  • Plak Italiaanse ham (prosciutto)
  • Handjevol tuinkers
  • Plak gesneden komkommer
  • Hard gekookte ei
  • Zout en Peper


Geitenkaas met spek

  • Bettine geitenkaas naturel
  • Broodje
  • Uitgebakken spek
  • Honing
  • Geroosterde pijnboompitten
  • Rucola
  • Plakjes komkommer

keukenspullen

bereiden

Broodje rosbief geitenkaas
Besmeer het broodje met Bettine Spread. Beleg met 2 plakken rosbief. Strooi wat zout en peper over de rosbief. Verdeel hier de rucola, rode ui ringen, tuinkers, pijnboompitten en geitenkaas bolletjes overheen. Besprenkel met honingmosterd tijm dressing.

Broodje ei, ham & geitenkaas
Besmeer het broodje met Bettine Spread. Beleg met een over de lengte gesneden plak komkommer en een heerlijk stuk Italiaanse ham (prosciutto). Bestrooi hierover wat tuinkers en leg er een aantal partjes gekookte ei bovenop. Maak het geheel af met wat zout en peper.

Broodje geitenkaas met spek
Snijd het broodje open en leg hier wat gesneden plakjes komkommer op. Verwarm een koekenpan en bak hierin het spek krokant en knapperig. Verwijder de stukjes spek uit de pan en laat de stukjes spek uitlekken op een keukenpapiertje. Leg in de pan een tweetal geitenkaas schijfjes en wat pijnboompitten. Draai regelmatig de geitenkaas schijfjes om en zorg dat alle geroosterde pijnboompitten rondom de geitenkaas schijfjes blijven plakken.  Leg de plakjes geitenkaas met pijnboompitten op het broodje. Besprenkel met wat honing en plaats hierboven de uitgebakken spek stukjes en de rucola.

Gratis Geitenkaas recepten-boekje