Ontbijt en lunch met geitenkaas

brood met avocadospread, bettine geitenkaasbolletjes en granaatappelpitjes

bereidingstijd

5 minuten

ingrediënten

4 boterhammen, bijvoorbeeld een donker, meergranen brood
Granaatappelpitjes 120 gram
50 gram Bettine geitenkaasbolletjes naturel (100 gram verpakking)
1 eetlepel verse munt, fijngehakt
Zwarte peper
Zeezout
Citroen(sap)

keukenspullen

bereiden

Wie smult hier nu niet van? Stevige boterhammen gesmoord in fluweelachtige avocado, beladen met zoete granaatappelpitjes en bezaaid met romige Bettine geitenkaasbolletjes.

Geniet van deze smaakvolle, voedzame maaltijd wat tevens een lust is voor het oog tijdens het paasontbijt.

En zo maak je het:
Snijd mooie dikke plakken brood.
Pureer de avocado’s met een vork, en voeg hieraan wat citroensap en zeezout toe en maak er een smeuïg mengsel van.
Verdeel het avocadomengsel over het brood en bestrooi dit royaal met de granaatappelpitjes en hierna met de geitenkaasbolletjes. Bestrooi met de verse munt en serveer direct.

 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje