Amuses en hapjes met geitenkaas

bladerdeegbuideltje met bettine geitenkaas en pesto

bereidingstijd

30 minuten

ingrediënten

  • 125g Bettine geitenkaas naturel
  • 270g Tante Fanny bladerdeeg
  • 12 groene olijven, ontpit
  • 15g kappertjes
  • groene pesto

keukenspullen

  • Oven

bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het bladerdeeg af en snijd er 12 gelijke vierkanten stukken van. Plaats in het midden de Bettine verse geitenkaas naturel, doe daar vervolgens 1 theelepel pesto, 1 olijf in stukjes gesneden en een aantal kappertjes op. Vouw het bladerdeeg dicht door de hoekjes naar elkaar te vouwen en met de vingertoppen het bladerdeeg dicht te duwen. Bak de pakketjes ca. 15 minuten in de voorverwarmde oven.

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje