Nagerechten met geitenkaas

bettine kaasplankje

bereidingstijd

10 minuten

ingrediënten

  • Bettine Blanc
  • Bettine Grand Cru
  • Bettine Bieslook
  • Bettine Peper
  • Bettine Larde 8x11g
  • Bettine Saladebolletjes
  • Bettine Geitenkaasspread
  • Bettine Ananas-Papaya
  • Bettine Appel-Kaneel

keukenspullen

bereiden

Een smakelijk kaasplankje met alleen maar Bettine geitenkazen, die wel allemaal totaal verschillend zijn. 

Bettine Blanc
Een gerijpt geitenkaasje met een zachte kern en een heerlijke witschimmelkorst.
Bettine Grand Cru
De Bettine Grand Cru, deze pikante oude geitenkaas (45 tot 52 weken gerijpt) is in 2006 wereldkampioen geworden op het prestigieuze kaasvakbeurs in Nantwich. Smedige zuivel, licht brokkelig, zacht, milde smaak met een korreltje.
Bettine Bieslook
Een van de nieuwe producten van Bettine. Een lekkere verse zachte geitenkaas met een licht kruidige smaak van de bieslook.
Bettine Peper
Een ander nieuw product van Bettine. Het milde van de geitenkaas, met een scherpe bite van de peper. 
Bettine Larde 8x11g
Het derde en nieuwe product van Bettine. Een klein geitenkaasj, gewikkeld in spek. 
Bettine Saladebolletjes
Deze bekende saladebolletjes geven je kaasplank net wat meer sfeer. Bovendien zijn ze ook nog eens erg lekker.
Bettine Geitenkaasspread
Een heerlijke smeerbare geitenkaas voor op een toastje bij de kaasplank.
Bettine Ananas-Papaya
Bettine's verse geitenkaas met stukjes ananas en papaya.
Bettine Appel-Kaneel
Een verse geitenkaas met stukjes appel-kaneel.

Dit kaasplankje is natuurlijk heel leuk aan te kleden met wat druiven, vijgen en stukjes brood. 

deze bettine producten heb je nodig

Gratis Geitenkaas recepten-boekje